Families & Groepen

Met 6 tot 26 personen personen maakt u van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag gebruik van de totale B&B. De keukens en de leefruimtes zijn helemaal voor u. Het is ook mogelijk dit arrangement door de week te boeken, met of zonder ontbijt. Linnenpakket is verplicht. Bij het onderdeel “kamers” kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. Zo kunt u kijken welk gebouw het meest geschikt is voor uw groep of familie. Wellicht wilt u beide gebouwen? Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken wat voor uw groep het beste alternatief is. Reserveert u zonder ontbijt, dan maakt u geen gebruik van de Bed and Breakfastformule. Dit houdt in dat u zelf dient te zorgen voor uw koffie-,  thee en overige huishoudelijke benodigdheden. Beide huizen zijn voorzien van magnetron, vaatwasser, waterkoker, filterkoffiezetapparaat, koelkast, gasfornuis, pannen. Gebouw de Bongerd beschikt over een kleine vriezer.

Geldig vanaf 2 overnachtingen. De prijs is afhankelijk van het aantal personen. Inchecktijd vrijdag vanaf 16.00 uur. Vertrek zondag 12.00 uur in overleg later.

Op het terrein is een jeux de boules baan, een voetbaldoel en een trampoline. Op 50 meter afstand is er een waanzinnig speeltuintje voor de allerkleinsten. Op 150 meter afstand is er een echt voetbalveld om lekker een potje te voetballen. Op 450 meter is de rivier de Waal. Op 950 meter is er een prachtig bos met landwinkel en wandelroutes. Op een kleine kilometer ligt recreatieplas Slijk-Ewijk. Kijk onder het kopje “doen” voor allerlei leuke activiteiten die je in de buurt van de Remketting kan doen.

Indien u geinteresseerd bent in het huren van de accommodatie met een grote groep is het nemen van een optie aan te raden. U krijgt dan een week de tijd om met elkaar te overleggen.